Number of visitors Online: 13
PDF Ispis E-mail

Protuprovalni sustavi

Namjena protuprovalnih sustava je da odvrate od nakane nasilnog ulaska u štićeni prostor, odnosno da zvučnim upozorenjem skrate vrijeme zadržavanja u štićenom prostoru pod alarmom, također da obavijesti korisnika putem telefonske ili gsm linije o stanju u štićenom prostoru, odnosno dade izvješće dojavnom centru zaštitarske tvrtke, koji zatim postupa sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti!

Sustav se sastoji od unutarnje i vanjske zaštite objekta, centralne jedinice, sirene i komunikatora. Da bi sustav bio maksimalno učinkovit treba kod idejnog rješenja napraviti optimalan broj detektora po štićenoj zoni, kvalitetno ugraditi elemente sustava te programirati sustav po pravilu struke. Nakon završene montaže korisnik treba dobiti upute na hr. jeziku, potrebne certifikate, potvrdu i zapisnik sukladno čl.22.stavak 4. Pravilnika o uvjetima i načinu provedbe tehničke zaštite (NN br. 198/03).

Protuprovalni sustavi su dosta kompleksni i teško je napraviti kvalitetnu ponudu i idejno rješenje bez izlaza na štićeni objekt. Pozovite nas i besplatno ćemo napraviti idejno rješenje sa ponudom na Vašem objektu! Ovdje možete preuzeti katalog protuprovale renomiranog proizvođača.