Number of visitors Online: 13
PDF Ispis E-mail

Djelatnost

Z1 d.o.o. je tvrtka specijalizirana za djelatnost tehničke zaštite koja obuhvaća video nadzor, protuprovalne, plinodojavne i vatrodojavne sustave, te kontrolu pristupa. Tvrtka posjeduje sve licence Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, a svoje usluge pruža na području cijele države.

Koncept tvrtke omogućava cjelovitu uslugu zaštite Vaše imovine, što podrazumijeva izradu idejnog rješenja, projektiranje sustava, dobavu i ugradnju provjerene opreme renomiranih proizvođača.

Servisni odjel je uvijek na usluzi korisniku. Sustavi koje preferiramo imaju mogućnost nadzora iz servisnog centra što Vam osigurava tehničku podršku i pravovremenu servisnu intervenciju.

Sa zadovoljstvom ćemo Vam prezentirati naše sustave zaštite u sjedištu tvrtke. Na Vaš poziv izlazimo na objekt te izrađujemo idejno rješenje s ponudom uz predstavljanje naših sustava.

Praćenjem svjetskih trendova zaštite i njihovom primjenom u praksi osiguravamo visok stupanj zaštite Vaše imovine uz povoljne cijene. Naša je vizija postati vodeća tvrtka za pružanje usluga u sustavima tehničke zaštite u regiji i biti Vaš pouzdan partner u razvoju zaštite. Stoga, obratite nam se s punim povjerenjem!

Radujemo se ostvarivanju uspješne suradnje!


S poštovanjem, Zoran Babić ing. direktor